• Disc blade
  • Disc harrow
  • Disc plough

NEW Tatanén pakakas pikeun ALL kabutuhan Anjeun

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

Tentang Kami

  • pausahaan

Yucheng Yijia mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 1958, urang geus fokus dina inovasi teknis nu geus dijadikeun parusahaan hiji ngembangkeun signifikan. Ayeuna a perusahaan modern nerapkeun geus ngadegkeun nu ngawengku rarancang jeung manufaktur. A jaringan jualan di sakuliah dunya sarta layanan geus diwangun nepi global.

aréa parusahaan urang geus leuwih ti opat puluh sarébu méter pasagi, urang utamana ngahasilkeun mesin cultivating tatanén jeung asesoris (kayaning Harrow disc, bajak disc, spreader, cultivator, ridger, agul disc, break sekop), Panén mesin (kentang harvester, mower), casting na forgings na jsb, loyog sareng roda opat traktor 12-310hp. parusahaan urang gaduh garis assembly lengkep jeung leuwih ti 300 susunan ngolah equipments pikeun ngahasilkeun 10000 susunan traktor bajak, Harrow, sarta set lengkep garis produksi punching ...

nempo More

produk fitur

Yucheng Yijia mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 1958, urang geus fokus dina inovasi teknis nu geus dijadikeun parusahaan hiji ngembangkeun signifikan.

produk Arrivals

Yucheng Yijia mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 1958, urang geus fokus dina inovasi teknis nu geus dijadikeun parusahaan hiji ngembangkeun signifikan.