• Disc blade
  • Disc harrow
  • Disc plough

NEW BUJQËSISË pajisje për të gjitha nevojat tuaja

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

Rreth nesh

  • kompani

Yucheng Yijia Machinery Co, Ltd, u themelua në vitin 1958, ne kemi qenë duke u përqëndruar në risi teknike që ka bërë kompania një zhvillim i rëndësishëm. Tani një ndërmarrje moderne, të zbatojë është themeluar e cila përfshin projektimin dhe prodhimit. Një shitjes në mbarë botën dhe të shërbimit të rrjetit janë ndërtuar në nivel global.

Zona jonë kompani është më shumë se dyzet mijë metra katrorë, kryesisht ne prodhimin e makineri bujqësore kultivimin dhe pajisje (si Harrow disk, disk parmendë, shpatull, kultivues, Ridger, teh disk, break lopatë), makineri korrje (patate korrje, kositës), hedh dhe forgings dhe etj, krahasohen me katër-rrota traktor 12-310hp. Kompania jonë ka një linjë të plotë e montimit dhe më shumë se 300 grupe të përpunimit të pajisjeve të prodhimit të 10.000 vendos traktor parmendë Harrow, dhe një seri të plotë të linjës të prodhimit të punching ...

Shiko më shumë

produktet funksion

Yucheng Yijia Machinery Co, Ltd, u themelua në vitin 1958, ne kemi qenë duke u përqëndruar në risi teknike që ka bërë kompania një zhvillim i rëndësishëm.

Mbërritjet produktet

Yucheng Yijia Machinery Co, Ltd, u themelua në vitin 1958, ne kemi qenë duke u përqëndruar në risi teknike që ka bërë kompania një zhvillim i rëndësishëm.