• Disc blade
  • Disc harrow
  • Disc plough

НОВИ земјоделска опрема за сите ваши потреби

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

за нас

  • компанијата

Yucheng Yijia Машини копродукции, Ltd е основана во 1958 година, ние сме биле се фокусира на техничките иновации која ја направи компанијата значителен развој. Сега модерен спроведување на претпријатието е воспоставена која вклучува дизајн и производство. А продажна мрежа низ целиот свет и услуги биле изградени на глобално ниво.

Нашата компанија област е повеќе од четириесет илјади квадратни метри, ние, главно, произведува земјоделски култивира машини и опрема (како што се диск брана, диск плуг, засилувач, култиватор, ridger, сечилото диск, пауза лопата), бербата машини (компир Жетвар, трева), кастинг и кованици и сл, кои се исти со четири тркала трактор 12-310hp. Нашата компанија има комплетен склопување, а повеќе од 300 комплети за обработка на опрема за производство на 10000 поставува трактор, плуг, брана, како и комплетен сет на производна линија на удирање ...

Гледај Повеќе

функција производи

Yucheng Yijia Машини копродукции, Ltd е основана во 1958 година, ние сме биле се фокусира на техничките иновации која ја направи компанијата значителен развој.

пристигнувања производи

Yucheng Yijia Машини копродукции, Ltd е основана во 1958 година, ние сме биле се фокусира на техничките иновации која ја направи компанијата значителен развој.