• Disc blade
  • Disc harrow
  • Disc plough

NEW Agriculture EQUIPMENT kabeh kabutuhan

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

Babagan awake dhewe

  • perusahaan

Yucheng Yijia Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 1958, kita wis ngarahke ing inovasi technical kang wis digawe ing perusahaan pembangunan wujud. Saiki perusahaan modern ngleksanakake wis mantep kang kalebu rancangan lan Manufaktur. A jaringan penjualan lan layanan wis dibangun global.

area perusahaan kita luwih saka patang puluh ewu meter, kita utamané ngasilaké machinery cultivating tetanèn lan aksesoris (kayata harrow disc, plow disk nyebarakén, cultivator, Ridger, agul-agul disc, break shovel), panen machinery (kentang gabungan, mower), casting lan Forgings lan etc, dicocogaké karo papat-wheel traktor 12-310hp. Our company duwe baris Déwan lengkap lan luwih saka 300 set Processing Alat ngasilaken 10000 set traktor plow, harrow, lan pesawat sakabehane line produksi punching ...

ndeleng More

produk fitur

Yucheng Yijia Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 1958, kita wis ngarahke ing inovasi technical kang wis digawe ing perusahaan pembangunan wujud.

produk kedatangan

Yucheng Yijia Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 1958, kita wis ngarahke ing inovasi technical kang wis digawe ing perusahaan pembangunan wujud.